February 2010

New Anna Kendrick Photoshoot

28. february 2010 at 13:20 | anesme |  Různé
free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host





Kristen Stewart - The Yellow Handkerchief

25. february 2010 at 18:52 | anesme |  Kristen Stewart - Bella
Teprve nedávno si Kristen Stewart odbyla premiéru filmu The Runaways a už má za sebou další...
A i tentokrát jde o film, který zřejmě neosloví takové masy diváků jako sága Twilight, o to ale bude zajímavější!

"Žlutý kapesník" je romantická road movie z oblasti zníčené krutým hurikánem Katrina a je vyprávěná z pohledu stárnoucího Bretta Hansona (William Hurt).

Ten po osmi letech opouští vězení a neví, jestli se má vrátit ke své ženě May (Maria Bello). Sice ji moc miluje, ale bojí se, že ona už netouží po něm.

Na své cestě potká fotografa Gordyho (Eddie Redmayne) a Martine (Kristen Stewart). Pár mu nabídne pomoc a ta jeho život převrátí úplně naruby!

Snad se film brzy objeví i v ČR!

Source:



Robert Pattinson Nominated for Best Actor,Empire Online Awards

25. february 2010 at 18:41 | anesme |  Robert Pattinson- Edward
Další nominace je na švětě,tentokrát se to týká Roberta, který byl nominovaný na nejlepšího herce v cenách magazínu Empire.
source:

Kristen- shoot

23. february 2010 at 12:52 | anesme |  Kristen Stewart - Bella
imagebam.com imagebam.com
Source: emiicek.blog.cz



Kristen...... xD

22. february 2010 at 16:31 | aňulí |  Kristen Stewart - Bella
Kristen je asi hodně šikovná xD
Source:



Lion and Lamb

22. february 2010 at 14:26 | aňulí |  Twilight
A tak se lev zamiloval do jehňátka....
Source:google.com

životopis- Kellan Lutz

22. february 2010 at 10:59 | aňulí |  Kellan Lutz- Emmet
Kellan Lutz se narodil 15.3.1985 v Severní Dakotě (USA).
Kellan mluví plyně španělsky. Má rád Extreme Skateboarding & Tricks,souboje ve své váhové kategorii,basebal,basketball, lacrosse, plavání, tenis, badminton, lyžování, snowboarding, tanec, kreslení a je také dobrý zpěvák.

Už ve svém dětství začal rozvíjet své talenty.
Hrál ve filmech jako jsou :Stick it, Acceped, Summerland, 6 feet under a mnoha dalších seriálech. Na konci roku 2008, byl představen film Twilight (Stmívání).

Zahrál si také v klipu With Love od Hillary Duff. Také se oběvil v Kalifornském létu. Hrál tam kamaráda Jesseho McCartneyho.
Source:google.com

životopis- Nikki Reed

22. february 2010 at 10:46 | aňulí |  Nikki Reed - Rosalie
Nikki Reed se narodila 17.5.1988 v Los Angeles (Kalifornie, USA).
Catherine Hardwicke, umělkyně, která se chtěla stát režisérkou a spisovatelkou, dlouho randila se Sethem Reedem a po rozdělení přišla s Nikki styku.

V roce 2002 začala s Nikki spolupracovat na scenáři filmu. Nejprve z toho měla vzniknout lehčí komedie, ale vznikla Třináctka, který byl napsán vlastně podle skutečné události, kterou Nikki prožila. Nikki a Catherine dokončily dílo během 6-ti dnů o zimních prázdninách.

Nikki je velmi talentovaná a po celkem úspěšném filmu natočila další, například: Legendy z Dogtownu, Úkladná vražda a také si střihla roli v americkém seriálu The O.C.

Koncem roku 2008 jsme ji mohli vidět jako upíří krásku Rosalie po boku upíra Emmetta (Kellan Lutz) v Twilight sáze (Twilight, New Moon a Eclipse)
Source:google.com

životopis- Elizabeth reaser

22. february 2010 at 10:26 | aňulí |  Elizabeth Reaser- Esme
Elizabeth Ann Reaser se narodila 15.6.1975 Bloomfield (Michigan, USA).
Byla objevena v Londýně, kde se připravovala na svou roli ve filmu Saved. V říjnu roku 2004 ji magazín Interview nominoval mezi "14 nově vznikajících tvůrčích žen"

V roce 2005 natočila dva celovečerní filmy: Stay a The family Stone, ve kterých se proslavila. Roku 2006 si zahrála v seriálu Saved a hostovala také ve známém seriálu Chirurgové (Grey´s anatomy), jako žena bez tváře. V nynější době hraje hlavní roli v seriálu The Ex-list jako Bella Bloom. Elizabeth si zahrála i v úspěšném filmu Stmívání, hraje zde postavu Esme Cullen.
Source:google.com

životopis- Peter Facinelli

22. february 2010 at 10:17 | aňulí |  Peter Facinelli- Carlisle
Peter Facinelli se narodil 26.listopadu 1973 ,Queensu (New Yorku).
Vystudoval Atlantic Theater Company (hereckou školu).

Při natáčení filmu An Unfinished Affair se seznámil se svou současnou manželkou Jennií Garth
(Kelly - Beverly Hills 902 10), se kterou má tři dcery (Luca Bella, Lola Ray a Fiona Eve).

Můžeme ho vidět ve filmu Twilight (Stmívání), kde si zahrál upíra Dr.Carlisle Cullena.

Filmography
YearFilmRoleNotes
1995The Price of LoveBrett(TV)
AngelaLucifer
Law & OrderShane Sutter1 episode
1996Calm at SunsetJames Pfeiffer(TV)
After JimmyJimmy Stapp(TV)
FoxfireEthan Bixby
An Unfinished AffairRick Connor(TV)
1997Touch MeBail
1998Telling YouPhil Fazzulo
Welcome to HollywoodActor
Can't Hardly WaitMike Dexter
Dancer, Texas Pop. 81Terrell Lee Lusk
1999Blue Ridge FallDanny Shepherd
The Big KahunaBob Walker
2000HonestDaniel Wheaton
RopewalkCharlie
SupernovaKarl Larson
2001Riding in Cars with BoysTommy Butcher
TemptedJimmy Mulate
Rennie's LandingAlec Nichols
2002FastlaneDonovan 'Van' RayTV Series
The Scorpion KingTakmet
2003-2005Six Feet UnderJimmyNominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series (2005)
2005The Lather EffectDanny
Chloe

Enfants terriblesCurtis
2006Hollow Man 2Det. Frank TurnerVideo
Touch the Top of the WorldErik Weihenmayer(TV)
ArcParis PritchertIndie Gathering Award for Best Actor
2007DamagesGregory Malina(TV)
LilyThe Man
That GuyJack
Battle OlympiaPossessed Office High Jumper
2008Finding AmandaGreg
ReaperJesus
TwilightCarlisle Cullen
2009The Twilight Saga: New MoonCarlisle Cullen
Nurse JackieDr. Fitch "Coop" Cooper2009-present
2010The Twilight Saga: EclipseCarlisle Cullencompleted
Source:google.com

životopis- Jackson Rathbone

22. february 2010 at 9:52 | aňulí |  Jackson Rathbone- Jasper
Monroe Jackson Rathbone se narodil 21.12.1984 v Singapuru (žil v Londýně, Connecticatu, Indonesii, Kalifornii a Texasu).

Jakson chodil na školu Interlochen Arts Academy, kde se učil herectví. Po promoci odešel do Los Angeles.
Založil svou skupinu 100 Monkeys. Věnoval se také hodně sportu - obzvlášť basketbalu, basebalu, běhu a fotbalu. Nakonec si ale kvůli nedostatku času musel vybrat. Vybral si herectví a muziku.

Měl menší role v seriálech O.C. a Close to Home. Pak hrál ve filmech Molding Clay, Pray for Morning,Travis and Henry a .
V roce 2008 dostal roli ve filmu Stmívání (Twilight), kde hraje Jaspera Hale. V roce 2009 natočil jeho pokračování Nový Měsíc (New Moon) a třetí díl Zatmění (Eclipse).
Source:google.com

životopis- Ashley Greene

22. february 2010 at 9:32 | aňulí |  Ashley Greene- Alice
Ashley Michele Greene se narodila 21.2.1987 v Jacksonville na Floridě.
Je to americká filmová herečka a modelka. V sedmnácti se odstěhovala do Los Angeles v Kalifornii zabývat se herectvím.

Má maldšího bratra jménem Joe, který bydlí stále se svými rodiči v Jacksonville.
Ashley je dobrá kamarádka s herci z filmu Stmívání, s Kellanem Lutzem a Jacksonem Rathbonem.

Původně chtěla modelkou, ale bylo jí řečeno, že není dostatečně vysoká, a tak se měla prý spíše zaměřit na reklamy.
Po zahrání si v pár reklamách zjistila, že miluje herectví.

Hostovala již v mnoha populárních pořadech, jako například v Punk'd a Crossing Jordan, stejně jako v komerčních iPodeh. Ashley si po velké přestávce zahrála ve filmu Stmívání, který byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Sephenie Meyerové, jako upírka Alice Cullenová společně s Kellanem Lutzem, se kterým si zahraje i ve filmu Warrior.

Source:google.com

životopis- Taylor Lautner

21. february 2010 at 22:40 | aňulí |  Taylor Lautner- Jacob
Taylor Daniel Lautner se narodil 11.2.1992 v Grand Rapids (Michigan, USA).
Miloval karate, už v sedmi letech okusil hraní a to poté, co byl na konkurzu do role v reklamě na Burger King. Nakonec neuspěl, ale hrát ho bavilo a tak požádal své rodiče, aby ho v tom podporovali. Právě s rodiči objížděl různé konkurzy. Dokonce se kvůli synově snu přestěhovali do Los Angeles, kde měl větší šance. Od té doby začal dostávat různé menší roličky.

Zahrál si např. v episodách My wife and kids (2001), Kalifornské léto (Summerland)(2004) nebo The Bernie Mac Show (2001). Také namluvil pár rolí v kreslených seriálech.

První větší úspěch přišel v roce 2005, kdy Taylor dostal roli ve filmu Dobrodružství Žraločáka a Lávovky.. V témže roce účinkoval ve filmu Dvanáct do tuctu 2. Ovšem zatím největší úspěch mu přinesl film Stmívání (2008),a v neposlední řadě i film New Moon (Twilight Sága).
Source:google.com

životopis- Kristen Stewart

21. february 2010 at 21:52 | aňulí |  Kristen Stewart - Bella
Kristen Stewart se narodila 9.4.1990 v Coloradu (USA).
Poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli.

Roku 2004 ztvárnila jednu z rolí televizního filmu Speak z produkce Showtime, který si při své premiéře na filmovém festivalu Sundance v roce 2004 získal velkou přízeň filmové kritiky.

Následující rok se objevila v dramatu Fierce People režiséra Griffina Dunnea a ve filmu Zathura: Vesmírné dobrodružství (režie Jon Favreau).

Mezi její další filmy patří Chyťte tu holku, Undertow, Cold Creek Manor a Životní jistoty.

Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny (into the wild/2007)kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.

V roce 2008 se ukázala ve filmu Twilight (Stmívání) kde si zahrála jednu z hlavní roli Isabellu Swanovou (Bella), která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

Source:google.com

životopis-Robert Pattinson

21. february 2010 at 21:21 | aňulí |  Robert Pattinson- Edward
Robert Thomas Pattison se narodil v Londýně 13.5.1986.
V roce 2005 byl vybrán do role mladého čaroděje Cedrika Diggoriho ve filmu Harry Potter a Ohnivý Pohár. Cedrik je student Mrzimoru v Bradavicích a Harryho rival. Bojují nejenom o pohár v soutěži tří kouzelnických škol, ale i o srdce Cho Changové.

A v roce 2006 dostal hlavní roli ve filmu The Haunted Airman,kde hraje Tobyho Jugga, pilota ve druhé světové válce, který je postřelen a následně ochrne. Dostane hrozný nervový šok a v podstatě zešílí.

Times Online ho nazval jako British Star of Tomorrow (Britská herecká naděje, Britská hvězda zítřka), také se říká, že je nástupcem Judeho Lawa. Robertův vzor je ale Jack Nicholson.Robert rád sportuje, má rád snowboarding, fotbal a lyžování. Kromě toho hraje na kytaru a klávesy.

V roce 2008 podal skvělý herecký výkon ve filmu Twilight (Stmívání), kde si zahrál jednu z hlavních rolí - postavu upíra Edwarda Cullena, který se zamiluje do půvabné Isabelly Swan- Kristen Stewart.
Source:google.com